Paxton toegangscontrole en video intercoms

Voor winkels en bedrijven (maar ook voor woningen) adviseren wij onze Paxton toegangscontrole systemen en video intercoms. Wij hebben de beste Paxton toegangscontrole systemen en bijbehorende video intercoms geselecteerd. Wij geven graag advies op maat als het gaat om uw veiligheid en zekerheid. Een professionele installatie van uw Paxton toegangscontrole systeem, samen met onze Paxton video intercoms en extreem goede service, zorgt er voor veilige toegang door bevoegden. Wij komen al installeren vanaf € 149,00.

Advies en installatie Paxton toegangscontrole en video intercoms

Voor persoonlijk advies over levering, mogelijkheden, prijzen en installatie over toegangscontrole systemen kunt u contact met ons opnemen.

Wij komen graag bij u langs om een offerte op maat voor u te maken. Met alle benodigdheden, installatie en koppelingen. U weet dan precies waar u aan toe bent en bent op de beste manier beveiligd!

Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen van alarmsystemen, bewakingscamera’s en alles wat daarbij komt kijken zoals bekabelde alarmsystemen, draadloze alarmsystemen, video intercom, toegangscontrole, Nice hekaandrijving, huisbeveiliging met o.a. een paniekknop, bedrijfsbeveiliging, alle koppelingen met het Domotica systeem en koppeling met uw mobiele telefoon.

In onze webwinkel vind u alle door ons aanbevolen producten. Die kunt u vanuit onze webwinkel direct bestellen maar als u liever niet zelf aan de slag gaat met de installatie van deze producten, stuurt u ons dan per e-mail een bericht of beter nog, bel ons voor een afspraak. Wij komen dan naar u toe om advies te geven en een offerte op maat te maken.

Uw beveiliging is altijd maatwerk. Wij zijn experts in het geven van advies, het leveren en installeren van al uw alarmsystemen.

Of bel met één van onze installateurs!

029 96 60 505
06 54 645 888

Paxton toegangscontrole-systemen

Toelichting

De hier afgebeelde Paxton toegangscontrole starterkit en video intercom systemen met de daaraan gekoppelde prijzen zijn op dit moment de toegangscontrole systemen die wij adviseren. Uiteraard gaat het daarbij om meer dan de prijs van het toegangscontrole systeem en de Paxton video intercom van uw keuze.

Wij hanteren richtprijzen maar als u zich bedenkt dat wij maatwerk leveren, zowel bij het maken van de offerte als bij de installatie en koppeling van uw beveiligingssysteem, begrijpt u dat de prijs van een toegangscontrole systeem slechts een onderdeel is van het totale pakket dat wij leveren. De kwaliteitsproducten, de installatie, de koppeling van het toegangscontrole systeem met de diverse (rand)apparatuur, de garantie, de service en de prijs tezamen; dat is waar Bsec voor staat!

U kunt hier onze Dahua video intercoms bekijken.
Alle prijzen zijn exclusief 21% B.T.W.