Camera beveiliging voor Huis

Camera beveiliging voor huis thuis of bedrijf kopen

Bent u op zoek naar goede camera beveiliging voor huis thuis of bedrijf, binnen of buiten uw huis of bedrijf? Dan bent u bij beveiligings- en installatiebedrijf B-sec op het juiste adres! Wij weten namelijk als geen ander hoe belangrijk het is om goede camera bewaking huis thuis of bedrijf te hebben.

Daarom leveren wij beveiligingscamera’s van diverse merken waarbij wij één belangrijk punt als uitgangspunt hebben: uw veiligheid. Het is immers heel belangrijk dat u zich veilig voelt in en rondom uw eigen huis of bedrijf. We helpen u graag bij het waarborgen van uw veiligheid.

Camera beveiliging voor huis thuis of bedrijf inclusief installatie

 • Ruim 32 jaar ervaring met de installatie van camerabeveiliging voor huis thuis of bedrijf
 • Altijd bereikbaar. Bel direct voor advies: 06 54 645 888
 • Altijd een oplossing, voor ieder huis of bedrijf
 • Met een veilig gevoel van huis of bedrijf gaan
 • Scherpe prijs die ook een professionele installatie omvat
 • Camerabewaking huis met helder beeld
 • Bekijk de beelden via een app

Klik hier voor onze aanbieding met 4 camera’s + 1 Tb harde schijf+ professionele installatie

lg dahua camerabeveiliging

Beveiligingscamera en alarmsysteem huis thuis of bedrijf laten installeren

Wij leveren beveiligingscamera’s en alarmsysteem van diverse merken waarbij wij één belangrijk punt als uitgangspunt hebben: uw veiligheid. Zo leveren we de betaalbare Dome camera’s, maar ook professionele HD kwaliteit bewakingscamera’s van o.a. Dahua en BOSCH voor huis of bedrijf. Dit zijn verreweg de beste kwaliteit camera’s.

Uiteraard installeren wij de bewakingscamera’s. Huis thuis of bij uw bedrijf. Onze goede camera beveiliging is ook te koppelen aan uw alarmsysteem. Met een gratis App op uw telefoon of tablet kunt u, wanneer u dat wilt, live meekijken met de bewakingscamera’s. Deze zijn namelijk op Wifi aan te sluiten.

Altijd op de hoogte met camerabeveiliging in huis of bedrijf voor binnen of buiten

Als u het een fijn idee vindt dat u uw huis of bedrijf binnen en buiten dag en nacht in de gaten kunt houden, is een camera installatie voor thuis of bedrijf een goede oplossing voor u. U heeft niet alleen op het moment zelf inzicht in wat er in en rondom u huis of bedrijf gebeurt, maar u heeft ook nog eens de mogelijkheid om de beelden terug te kijken als u bijvoorbeeld een avondje weg bent geweest. Dit hoeft natuurlijk niet per se iets negatiefs te betekenen.

Door het gebruik van camera’s binnenshuis of bedrijf waarvan u de beelden op uw mobiele telefoon of tablet kunt bekijken, kunt u ook gemakkelijk uw jonge spelende kinderen of werknemers in de gaten houden wanneer u zich in een andere ruimte binnen het huis of bedrijf bevindt. Dit bevordert de veiligheid in huis of bedrijf.

Extra bescherming tegen inbraken

Daarnaast is voorkomen natuurlijk beter dan genezen. Wanneer er een camera in of om uw huis en bedrijf buiten hangt, zult u inbrekers afschrikken. Wanneer ze zien dat er camera’s buiten hangen, zijn inbrekers namelijk al snel geneigd om voorbij uw huis of bedrijf te gaan als er binnen of buiten camera’s hangen.

De kans op een incident wordt simpelweg aanzienlijk verkleind. Wanneer er toch een incident voorvalt, kan de dader dankzij de camerabeelden veel gemakkelijker opgepakt worden dan wanneer er geen camera hangt.

Verschillende soorten camera’s voor uw woning of zaak

Wij leveren verschillende soorten camera’s en systemen, zodat voor iedere situatie de beste camerabeveiliging voor binnen of buiten mogelijk is. Al onze huisbeveiliging camera’s en camera beveiligingsinstallaties worden geleverd met 2 jaar garantie.

Wij maken onderscheid tussen deze verschillende soorten huisbewaking camera’s:

 • 360 graden camera
 • Dome camera
 • Bullet camera
 • Camera sets

De juiste camera beveiliging voor huis thuis of bedrijf kiezen

Maar welke camera is voor uw situatie het meest geschikt? Een 360 graden camera heeft een fish eye lens, waardoor deze camera de hele omgeving van uw huis in een keer vast kan leggen.

Een dome camera is een beveiligingscamera waar een doorzichtige slagvaste kap om heen zit. Omdat er een kap om de camera heen zit, is deze camera vandalproof en is het zo goed als onmogelijk om de camera voor thuis te saboteren. Ook kan men niet zien waar de camera op gericht is.

Een bullet camera is een camera die in een koker is geplaatst, vandaar de naam. Een bullet camera heeft namelijk iets weg van de loop van een pistool. De lens, de beeldchip en de andere delen van de camera zitten in een waterdichte behuizing. Hierdoor is er ruimte voor de lens en de infraroodverlichting. Bullet camera’s zijn waterdicht en zijn makkelijk te plaatsen, iets makkelijker dan een dome camera. U kunt natuurlijk ook complete camera sets bestellen, dan heeft u meteen de hele set in huis of bedrijf.

camera set

Dahua camera beveiligingssysteem set.
Ideaal om uw woning of bedrijf te beveiligen.

Al vanaf € 999,00
+ professionele installatie

bullet camera

dahua camera ip bullet

Dahua bullet standaard camera beveiligingssysteem.
Ideaal om uw woning of bedrijf te beveiligen.

Al vanaf € 249,00
+ professionele installatie

dome camera

dahua camerabeveiliging

Dahua dome standaard camera beveiligingssysteem.
Ideaal om uw huis of bedrijf te beveiligen.

Al vanaf € 249,00
+ professionele installatie

LG dome camera

lg bewakingscamera

LG bewakingscamera voor een optimale camera beveiliging.

Al vanaf € 249,00
+ professionele installatie

LG hd dome camera

lg camerabeveiliging

LG bewakingscamera voor een optimale camera beveiliging.

Al vanaf € 299,00
+ professionele installatie

LG hd bullet camera

lg bewakingscamera

LG bewakingscamera voor een optimale camera beveiliging.

Al vanaf € 299,00
+ professionele installatie

dome camera

hikvision bewakingscamera dome

HIKVISION bewakingscamera voor een optimale camera beveiliging.

Al vanaf € 249,00
+ professionele installatie

NIEUW! – bullet dag/nacht camera

hikvision bewakingscamera nieuw

HIKVISION bullet hd bewakingscamera systeem.

Al vanaf € 299,00
+ professionele installatie

360 graden camera

hikvision bewakingscamera 360 graden

HIKVISION bewakingscamera voor een optimale camera beveiliging.

Al vanaf € 349,00
+ professionele installatie

bullet hd camera

BOSCH bewakingscamera bullet

BOSCH bullet hd camera beveiliging systeem.

Al vanaf € 249,00
+ professionele installatie

dome camera

BOSCH dome Camera beveiliging

BOSCH dome standaard camera beveiliging systeem.

Al vanaf € 249,00
+ professionele installatie

dome hd camera

bewakingscamera bosch dome

BOSCH dome hd camera beveiliging systeem.

Al vanaf € 249,00
+ professionele installatie

Draadloze- en niet draadloze beveiligingscamera’s voor bij u thuis of bedrijf

Wanneer u een draadloze beveiligingscamera voor thuis of bedrijf wilt bestellen en laten installeren door B-sec, moet u nog de keuze maken tussen een draadloze camera en een camera met draad. Wanneer u in het verleden koos voor een beveiligingscamera zonder draad, was deze camera afhankelijk van de internetverbinding bij u thuis of bedrijf. Wanneer de internetverbinding niet sterk genoeg was of even wegviel, bestond de kans dat de beelden van slechte kwaliteit waren of zelfs onbruikbaar waren.

Tegenwoordig is de kwaliteit van draadloze camera’s beter, omdat er digitale draadloze camera’s verkocht worden. Het nadeel van een draadloze camera is echter dat het de maximale afstand tussen de camera en ontvanger beperkt tot 30 meter. Wanneer u kiest voor een beveiligingscamera met kabels bent u beter verzekerd van optimale kwaliteit van de beelden, maar dan moeten er wel wat kabels gelegd worden.

Camera installatie voor thuis en bedrijf, binnen of buiten

U hoeft het leggen van eventuele kabels en de camera installatie binnen of buiten niet zelf uit te voeren, want die zorg neemt B-sec u graag uit handen. Wij zijn specialist op het gebied van camerabeveiliging binnen of buiten (inclusief installatie). Onze vakmensen hebben dan ook allemaal veel ervaring en kennis. Het is erg belangrijk dat een camera binnen of buiten goed geïnstalleerd wordt, zodat u zeker weet dat alles goed werkt en dat u zeker kunt zijn van uw veiligheid in en rondom uw woning of zaak.

Bij huis of bedrijf beveiliging gaat het er namelijk om dat u zich thuis of op de zaak veilig voelt. Daarom bieden wij u naast de installatie van de camera binnen of buiten bij u thuis of zaak, nog meer service aan. Zo kunt u altijd contact met ons opnemen als er vragen of twijfels zijn, we staan altijd voor u klaar. Wilt u live meekijken met de beelden die de beveiligingscamera binnen of buiten bij u thuis of bedrijf  opneemt? Ook dat is een mogelijkheid door gebruik van de gratis applicatie.

B-SEC: expert op het gebied van beveiligingscamera’s

Ons bedrijf is de expert als het gaat om het installeren van uw bewakingscamera’s, alarmsystemen en toegangscontrole. Uw huis of bedrijf is dankzij de expertise van de professionele en vakkundige medewerkers van B-sec optimaal beveiligd. U kunt zich dus compleet veilig voelen in uw huis. Met ruim 25 jaar ervaring weet u zeker dat u bij ons op het juiste adres bent.

Bij B-sec profiteert u van de volgende diensten en voordelen:

 • Scherpe prijzen en aanbiedingen
 • Altijd kwaliteitsmerken (zoals Domotica) voor een optimale huisbeveiliging
 • Zowel draadloos (via wifi) als bedraad
 • Alles is gemakkelijk te bestellen in de webshop
 • Voor elke situatie een geschikt beveiligingssysteem

Veilig van huis en bedrijf met een beveiligingscamera van B-SEC

Wanneer u kiest voor beveiliging van B-sec kunt u uw huis of bedrijf met een gerust hart achterlaten. Wij bieden namelijk de allerbeste beveiligingsproducten- en systemen aan en zijn volledig op de hoogte van de allerlaatste hoogstaande technieken op het gebied van beveiliging. Bent u op zoek naar meer dan een beveiligingscamera of bewakingscamera en een alarm? U kunt bij ons ook terecht voor toegangscontrole en hek- en garage aandrijvingen.

Schaf camera beveiliging voor thuis of bedrijf aan

Bent u overtuigd van het nut van een beveiligingscamera in en rondom uw woning of zaak en wilt u een camera voor thuis of bedrijf bestellen bij B-sec? U vindt het allemaal in de webwinkel! Heeft u vragen over de juiste camerabeveiliging voor bij u thuis of bedrijf heeft u een andere vraag? Neem dan gerust contact met ons op via 029 96 60 505 of per e-mail. We staan u graag te woord.

Maak een afspraak met een specialist op het gebied van bewakingscamera’s en camera beveiliging.

Al onze bewakingscamera’s en camera beveiligingsinstallaties worden geleverd met 2 jaar garantie.
Zowel de bewakingscamera’s als de installaties van B-sec garanderen u meer zekerheid en veiligheid.