Opties

Opties bij beveiligingsproducten van Bsec

Bij sommige producten is het handig om extra opties aan te schaffen. Als u bijvoorbeeld in een ruimte 6 camera’s dient op te hangen is het raadzaam om een extra voeding aan te schaffen waarop alle camera’s aangesloten kunnen worden. Zo kunt u ook extra zenders en/of ontvangers aanschaffen en accu’s en batterijen bij de hand houden.

Neem contact met ons op!

Voor uitgebreid advies over levering, specificaties, prijzen en montage over beveiligingsproducten en de diverse opties kunt u contact met ons opnemen.

Wij komen graag bij u langs om een offerte op maat voor u te maken. Met alle benodigdheden, installatie, opties en koppelingen. U weet dan precies waar u aan toe bent en bent op de beste manier beveiligd!

Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen van alarmsystemen, bewakingscamera’s en alles wat daarbij komt kijken zoals bekabelde alarmsystemen, draadloze alarmsystemen, video intercom, toegangscontrole, Nice hekaandrijving, huisbeveiliging met o.a. een paniekknop, bedrijfsbeveiliging, alle koppelingen met het Domotica systeem en koppeling met uw mobiele telefoon.

In onze webwinkel vind u alle door ons aanbevolen producten. Die kunt u vanuit onze webwinkel direct bestellen maar als u liever niet zelf aan de slag gaat met de installatie van deze producten, stuurt u ons dan per e-mail een bericht of beter nog, bel ons voor een afspraak. Wij komen dan naar u toe om advies te geven en een offerte op maat te maken.

Opties beveiligingsproducten

Kies voor de kwaliteit van professionele opties van Bsec!

Toelichting opties

De optionele producten in onze webshop met de daaraan gekoppelde prijzen zijn de extra producten die wij (kunnen) adviseren. Uiteraard gaat het daarbij om meer dan de prijs van de optionele (rand)apparatuur of software.

Wij hanteren richtprijzen maar als u zich bedenkt dat wij maatwerk leveren, zowel bij het maken van de offerte als bij de installatie en koppeling van uw beveiligingssysteem, begrijpt u dat de prijs van de extra producten slechts een onderdeel is van het totale pakket dat wij leveren. De kwaliteitsproducten, de installatie, de garantie, de service en de prijs tezamen; dat is waar Bsec voor staat!