Dahua harde schijven

Voor thuis, winkel en bedrijfspanden zijn onze Dahua harde schijven uitermate geschikt om live beelden op te nemen. Wij hebben de beste Dahua harde schijven geselecteerd zodat u de keuze heeft uit 1 Tb, 2 Tb of 4 Tb harde schijven met 4, 8 of 16 kanalen. Wij geven graag advies op maat als het gaat om uw veiligheid en zekerheid. Samen met een professionele installatie en harde schijf met onze extreem goede service is uw woning en/of bedrijf weer veilig.

Advies en installatie Dahua harde schijf

Voor persoonlijk advies over levering, mogelijkheden, prijzen en installatie over Dahua harde schijven kunt u contact met ons opnemen.

U kunt hier onze aanbiedingen bekijken.

Wij komen graag bij u langs om een offerte op maat voor u te maken. Met alle benodigdheden, installatie en koppelingen. U weet dan precies waar u aan toe bent en bent op de beste manier beveiligd!

Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen van alarmsystemen, bewakingscamera’s en alles wat daarbij komt kijken zoals bekabelde alarmsystemen, draadloze alarmsystemen, video intercom, toegangscontrole, Nice hekaandrijving, huisbeveiliging met o.a. een paniekknop, bedrijfsbeveiliging, alle koppelingen met het Domotica systeem en koppeling met uw mobiele telefoon.

In onze webwinkel vind u alle door ons aanbevolen producten. Die kunt u vanuit onze webwinkel direct bestellen maar als u liever niet zelf aan de slag gaat met de installatie van deze producten, stuurt u ons dan per e-mail een bericht of beter nog, bel ons voor een afspraak. Wij komen dan naar u toe om advies te geven en een offerte op maat te maken.

Uw beveiliging is altijd maatwerk. Wij zijn experts in het geven van advies, het leveren en installeren van al uw alarmsystemen.

Of bel met één van onze installateurs!

029 96 60 505
06 54 645 888

dahua camera

Toelichting

De hier afgebeelde harde schijven met de daaraan gekoppelde prijzen zijn op dit moment de harde schijven die wij adviseren. Uiteraard gaat het daarbij om meer dan de prijs van de harde schijf.

Wij hanteren richtprijzen maar als u zich bedenkt dat wij maatwerk leveren, zowel bij het maken van de offerte als bij de installatie en koppeling van uw beveiligingssysteem, begrijpt u dat de prijs van een harde schijf slechts een onderdeel is van het totale pakket dat wij leveren. De kwaliteitsproducten, de installatie, de koppeling met de harde schijf, de garantie, de service en de prijs tezamen; dat is waar Bsec voor staat!

U kunt hier onze aanbiedingen bekijken.