Toegangscontrole

Professioneel toegangscontrole systeem

Bent u op zoek naar professionele toegangscontrole? Voor thuis, of voor uw bedrijf? Dan bent u bij B-sec aan het juiste adres. Voor sommige particulieren en bedrijven zijn toegangscontrole technieken niet meer weg te denken. U wilt immers voorkomen dat onbevoegden toegang hebben tot uw bedrijf of woning of dat alle sloten bij verlies van sleutels vervangen moeten worden. Wij helpen u graag met een professioneel systeem dat volledig naar wens werkt en uw werknemers of familieleden beschermt. Hierbij kunt u denken aan paslezers, vingerafdruk scanners en oogscanners. Daarbij wordt gebruik gemaakt van herkenning middels identificatie. Wij helpen u graag verder!

Wilt u een professionele installatie laten installeren door de deskundigen van B-sec? Schakel onze hulp in! Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft. Bel naar 065-4645888. We staan u graag te woord.

De voordelen van toegangscontrole

De aanschaf en door een professional laten installeren van een toegangscontrole systeem brengt vele voordelen met zich mee. Deze voordelen hebben we voor u in een handig rijtje gezet:

 • Hogere mate van veiligheid. Zowel voor uw medewerkers als voor uw persoonlijke bezittingen;
 • U weet precies wie waar was en wanneer;
 • Flexibel door de toegangsautorisatie;
 • Raakt de toegangsdrager zoals een pas of druppel verloren? Dan hoeven de sloten niet vervangen te worden;
 • Één pas, druppel of andere toegangsdrager kan gebruikt worden voor meerdere deuren of toepassingen;
 • Biedt de mogelijkheid om de tijdsregistratie van medewerkers bij te houden.

Wat is toegangscontrole?

Toegangscontrole is een manier waarop toegang verleend wordt aan de gebruikers van een gebouw of woning. Dit betreft gecontroleerde en geautoriseerde toegang, waardoor u precies weet wie waar en wanneer naar binnen is gegaan. Deze controle verhoogt de mate en het gevoel van veiligheid. Dankzij een professioneel toegangssysteem weet u zeker dat onbevoegden het pand of de woning niet kunnen betreden. Iedere bewoner, personeelslid of bezoeker ontvangt een speciale sleutel waarmee hij of zij toegang heeft tot deuren, poorten, slagbomen en ruimtes. U kunt deze speciale sleutel zien als een soort loper waarmee u verschillende ruimtes binnen kunt.

De kwaliteitsproducten, de installatie, de garantie, de service en de prijs tezamen; dat is waar B-sec voor staat!

Toegangsregistratie middels paslezers

Voor sommige bedrijven zijn slimme toegangsregistratie en toegangscontrole technieken niet meer weg te denken. Wij helpen u graag met een professioneel toegangscontrole systeem dat volledig naar wens werkt. Paslezers, vingerafdruk scanners en oogscanners. Alles is mogelijk.

Ook door middel van paslezers kan er toegang worden verleend aan bepaalde personen voor bepaalde ruimtes. Hierbij kunt u de kaart of druppel zien als het toegangsmedium. Iedere persoon die bevoegd is in het bezit van zo’n pas die voorzien is van een unieke code. Bij de deur installeren wij een lezer die deze pas of druppel afleest. Biedt een bevoegd persoon een pas aan aan de lezer? Alleen dan werkt het slot van de deur. Als de pas of druppel onverhoopt kwijtraakt, kan deze uit het systeem worden geprogrammeerd. U hoeft dus geen sloten te vervangen!

paslezer toegangscontrole beveiliging

Al vanaf € 399,00 + professionele installatie

oogscan toegangscontrole beveiliging

Al vanaf € 499,00 + professionele installatie

Controle met behulp van oogscanners

Verleen uw medewerkers toegang d.m.v. een oogscan. Het toegangscontrolesysteem scant direct of er wel of geen toegang tot bepaalde ruimten heeft gegeven kan worden. Er bestaan verschillende soorten professionele toegangscontrole systemen die wij voor u kunnen installeren, waaronder oogscanners. Maar hoe werkt deze scanner? De scanner maakt met behulp van een camera een hele gedetailleerde opname van het oog. Doordat ieder oog uniek is, kan aan de hand van deze scan vastgesteld worden wie deze persoon is. Is dit een ongenodigde gast? Dan zal deze persoon dankzij de oogscanner geen toegang krijgen tot de woning of tot een ruimte binnen het bedrijfspand. Dit is een zeer betrouwbare methode voor omgevingen waarin uitstekende beveiliging gewenst is. Hierbij kunt u denken aan banken, luchthavens, gevangenissen en overheidsinstellingen.

Onze vakmensen hebben allen veel ervaring en kennis. Hierdoor kunt u rekenen op een uitstekende service, de beste kwaliteit en altijd de veiligheid die u wilt.

Het gebruik van een vingerscanner

Laat u een vingerscanner door ons installeren? Dan hoeft u geen id-kaart, badge, druppel, sleutel of ander toegangsmiddel bij u te dragen. Verloren kaarten en sleutels zijn verleden tijd, waardoor u veel geld bespaart. De scanner scant direct of er wel of geen toegang tot bepaalde ruimten kan worden gegeven. Elke vingerafdruk is uniek en hoort bij een bepaald persoon. Tijdens de scan vergelijkt de scanner de vingerafdrukken uit de database. Pas wanneer het systeem de vingerafdruk terugvindt in de database met bevoegde personen, wordt toegang verleend. De vingerscanner is dus erg gebruiksvriendelijk en is erg veilig. Er wordt namelijk gebruik gemaakt van biometrische gegevens.

U bent er van verzekerd dat uw woning of bedrijf, door de expertise van B-sec, goed beveiligd is. Met ruim 25 jaar ervaring en onze keuze voor de beste beveiligingsproducten is uw veiligheid gewaarborgd.

vingerscan toegangscontrole

Al vanaf € 399,00 + professionele installatie

Professioneel beveiligingsadvies

Wij van B-sec voorzien u graag van professioneel beveiligingsadvies, zodat u zich te allen tijde veilig voelt binnen het bedrijf of woning. De aanschaf van een toegangscontrole systeem, een alarminstallatie of een camerabewakingssysteem is immers een belangrijke investering. Daarom voorzien wij u van beveiligingsadvies waar u mee verder kunt! Wij adviseren u graag over het juiste beveiligingssysteem dat past bij uw bedrijfspand of woning. Bijvoorbeeld over een bijpassend alarmsysteem. Wij beschikken namelijk over alarmsystemen voor alle situaties, zowel voor bedrijven als kleine alarmsystemen voor woningen. Neem gerust contact op voor het inwinnen van deskundig advies!

Dé specialist op het gebied van beveiliging

We vertellen u graag meer over ons bedrijf. B-sec is namelijk bij uitstek dé expert op het gebied van veiligheidssystemen thuis of binnen uw bedrijf. Dankzij de expertise van ons bedrijf en de deskundige medewerkers, bent u altijd verzekerd van optimale veiligheid. Uw veiligheid is te allen tijde gewaarborgd. Doordat wij meer dan 28 jaar ervaring hebben in het vak én doordat wij gebruik maken van de beste beveiligingsproducten. Waarom kiest u voor de professionele dienstverlening van B-sec?

 • Weet als de beste hoe je huizen én bedrijfspanden beveiligd
 • Altijd bereikbaar
 • U kunt voor advies direct bellen naar 065-4645888
 • Meer dan 28 jaar ervaring
 • Altijd een oplossing
 • 2 jaar garantie op alle beveiligingsinstallaties

Laat ons een toegangscontrole systeem installeren

Bent u overtuigd van het belang van een goed toegangscontrole systeem uit onze webshop en wilt u onze deskundige hulp inschakelen? Neem direct contact op met onze medewerkers van B-sec en schakel professionele hulp in! Doordat wij al meer dan 28 jaar ervaring hebben in dit vak kunnen wij u perfect van dienst zijn. Wij zorgen er graag voor dat er geen ongenodigde gasten binnen kunnen komen in uw woning óf bedrijfspand. Meer weten of een vrijblijvende offerte
aanvragen? Neem gerust contact op. Bel naar 065-4645888 of vul het contactformulier in. We vertellen u graag meer over wat wij voor u kunnen betekenen.

Maak een afspraak met een expert op het gebied van toegangscontrole voor bedrijven.

Al onze beveiligingsinstallaties worden geleverd met 2 jaar garantie.
De veilige systemen van B-sec garanderen u meer zekerheid, veiligheid en gemak.