Neovo monitoren

Geavanceerde monitoren van Neovo

Voor gebruik in winkels, bedrijfspanden en bewakingsruimten zijn onze Neovo monitoren de monitoren van onschatbaar belang. Wij hebben de beste Neovo monitoren voor u geselecteerd. Optimaal presterende bewakingsschermen ontworpen voor moderne beveiligingsomgevingen. Er  is altijd een Neovo monitor die geschikt is voor uw situatie.

Uiteraard geven wij advies op maat als het gaat om uw veiligheid. Samen met een professionele installatie en extreem goede service is worden de monitoren op de juiste manier ingezet en gebruikt.

Advies en installatie Neovo monitoren

Voor uitgebreid advies over levering, specificaties, prijzen en montage over Neovo monitoren kunt u contact met ons opnemen.

Wij komen graag bij u langs om een offerte op maat voor u te maken. Met alle benodigdheden, installatie en koppelingen. U weet dan precies waar u aan toe bent en bent op de beste manier beveiligd!

Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen van alarmsystemen, bewakingscamera’s en alles wat daarbij komt kijken zoals bekabelde alarmsystemen, draadloze alarmsystemen, video intercom, toegangscontrole, Nice hekaandrijving, huisbeveiliging met o.a. een paniekknop, bedrijfsbeveiliging, alle koppelingen met het Domotica systeem en koppeling met uw mobiele telefoon.

In onze webwinkel vind u alle door ons aanbevolen producten. Die kunt u vanuit onze webwinkel direct bestellen maar als u liever niet zelf aan de slag gaat met de installatie van deze producten, stuurt u ons dan per e-mail een bericht of beter nog, bel ons voor een afspraak. Wij komen dan naar u toe om advies te geven en een offerte op maat te maken.

Neovo monitoren van Bsec

Veelzijdigheid, duurzaamheid, prestaties en omgevingsspecifieke ontwerpen maken van AG Neovo het voorkeursbeeldscherm voor professionals.

Uw beveiliging is altijd maatwerk. Wij zijn experts in het geven van advies, het leveren en installeren van al uw alarmsystemen.

Of bel met één van onze installateurs!

06 54 645 888
06 54 645 888

Toelichting

De hier afgebeelde Neovo monitoren met de daaraan gekoppelde prijzen zijn op dit moment de monitoren die wij binnen dit segment adviseren. Uiteraard gaat het daarbij om meer dan de prijs van de monitor.

Wij hanteren richtprijzen maar als u zich bedenkt dat wij maatwerk leveren, zowel bij het maken van de offerte als bij de installatie en koppeling van uw beveiligingssysteem, begrijpt u dat de prijs van een enkele monitor slechts een onderdeel is van het totale pakket dat wij leveren. De kwaliteitsproducten, de installatie, de garantie, de service en de prijs tezamen; dat is waar Bsec voor staat!

U kunt hier onze Paxton toegangscontrole en video intercoms bekijken.