Alarmsystemen

Alarmsystemen voor alle situaties

B-sec is specialist in het installeren van alarmsystemen.

Onze professionals installeren zowel grote alarmsystemen voor bedrijven als kleine alarmsystemen voor woningen. Bedraad of draadloos. Wij adviseren u graag over alle mogelijkheden betreffende uw alarmsysteem en overige beveiligingsopties. Denk hierbij aan camera’s, paniekknoppen et cetera.satel-merk-alarmsystemen
Alarmsystemen

Bedraad alarmsysteem

Bijna al onze alarmsystemen zijn bedraad en draadloos op te leveren. Een groot alarmsysteem bij bedrijven aansluiten op een centrale wordt meestal via een bedraad netwerk gedaan. Het is verstandig om dit soort installaties door professionele monteurs te laten uitvoeren. Alle onderdelen van het alarmsysteem moeten natuurlijk correct zijn aangesloten. Aansluiting op een meldkamer waardoor hulpdiensten snel ter plaatse kunnen zijn is uiteraard mogelijk.

Wij informeren u graag over de betrouwbaarheid en de installatie- en onderhoudskosten van dergelijke alarmsystemen.


Draadloos alarmsysteem

Alles wat bedraad is kan tegenwoordig ook draadloos. Bij draadloze alarmsystemen vallen de installatiekosten over het algemeen wat lager uit t.o.v. bedrade alarmsystemen. Er hoeft minder draad wegwerkt te worden in de muren van uw pand. Maar bedraad of draadloos; het principe van een alarmsysteem blijft hetzelfde en dat is waarschuwen en/of beveiligen.

Het onderhoud van een draadloos alarmsysteem is echter wel van serieus belang. Draadloos betekent dat er géén aansluiting op elektriciteit is, dus er dient er voor gezorgd te worden dat de batterijen altijd geladen zijn.


Alarmsysteem huisdieren

Een huisdiervriendelijk alarmsysteem is in diverse soorten leverbaar maar hebben één ding gemeen; onze huisdiervriendelijke alarmsystemen met bewegingssensoren houden rekening met uw huisdier(en). Afhankelijk van uw huisdieren wordt er door ons een passend alarmsysteem uitgekozen.Wij hebben bijna 30 jaar ervaring in het installeren van alarminstallaties zodat u verzekerd bent van een perfect werkend huisdiervriendelijk alarmsysteem.

Het spreekt voor zich dat onze huisdiervriendelijke alarmsystemen te koppelen zijn met bewakingscamera’s en een Domotica systeem.


Alarmsysteem voor thuis

Thuis moet het veilig zijn. Belangrijke papieren, waardevolle spullen zoals juwelen en natuurlijk ook geld moeten goed beschermd worden tegen kwaadwillenden. Een professioneel alarmsysteem voor thuis is een verstandige keuze. Een inbreker of overvaller ziet direct het verschil tussen een goedkoop alarmsysteem en een professioneel alarmsysteem van B-sec. De professionele monteurs van B-sec zijn zeer ervaren met huisbeveiliging, camera installaties, video intercom en paniekknoppen. Wij zorgen ervoor dat thuis aanvoelt als een veilig thuis.

Alarmsysteem bedrijf

Wij leveren en installeren kwaliteitsalarmsystemen voor bedrijfspanden. Laat u niet misleiden door spotgoedkope aanschafprijzen. Uw bedrijf is meer waard dan een goedkoop en slecht geïnstalleerd alarmsysteem! Wij analyseren uw situatie en geven u een advies op maat waar u en uw bedrijf echt iets aan heeft. Onze werkwijze is effectief, doeltreffend en altijd professioneel. Wij werken dan ook met alarmsystemen van het topmerk SATEL zoals de InteGra draadloos alarmsysteem. Gebruiksvriendelijke alarmsystemen en zekerheid voor een veilig gevoel.

Bewakingscamera’s

Met bewakingscamera’s kunt u op afstand vrijwel alles in de gaten houden. Zowel voor binnen- als buitenshuis is de camerabeveiliging van B-sec van grote waarde. Wij werken uitsluitend met kwaliteitsproducten als het om camerabewaking gaat. De daders en kenmerken van de daders worden vele malen beter herkend door gebruik te maken van HD camerabeelden. Uiteraard is het mogelijk om uw bewakingscamera’s te koppelen aan een professioneel alarmsysteem en aan uw telefoon zodat u altijd live kan meekijken met uw eigen bewakingscamera’s.

Draadloos systeem met voeding

draadloos alarmsysteem met voeding

Draadloos magneetcontact

draadloos alarm magneetcontact

Draadloze brandmelder

draadloze brandmelder

Draadloze waterdetector

draadloze waterdetector

Bewegingsmelder (huisdiervriendelijk)

alarmsysteem voor huisdieren

Domotica systeem

satel draadloos alarmsysteem
domotica systeem fibaro

Al onze alarmsystemen zijn te verkrijgen i.c.m. het Domotica huis systeem

Een Domotica systeem is een zogeheten ”House Control System”. Een energiebesparend systeem met eindeloos veel mogelijkheden. U kunt uw woning volledig op afstand besturen via uw computer of mobiele telefoon.  Één van deze mogelijkheden is om uw alarmsysteem te koppelen. Zo kunt u b.v. een draadloos alarmsysteem en een set draadloze bewakingscamera’s koppelen aan het Domotica alarmsysteem. Ook een video intercom en live meekijken op uw mobiele telefoon behoren tot de mogelijkheden. Een Domotica huis systeem i.c.m. een alarmsysteem en (draadloze) beveiligingscamera’s behoort tot één van de beste (alarm)systemen ter wereld!

Wij geven twee jaar garantie op Domotica huis alarmsystemen die door ons zijn geïnstalleerd.