Video intercom systeem van Dahua

Het is leuk maar vooral erg veilig om te kunnen zien wie er voor uw deur staat. Met een gratis App op de telefoon kunnen wij de intercom zo instellen dat als er iemand aanbelt dit direct op uw telefoon zichtbaar is inclusief videobeelden. Meekijken op elk gewenst moment met uw nieuwe video intercom. Bij een goede huisbeveiliging hoort een professionele intercom met een goede prijs/prestatie verhouding. Als die dan ook nog eens door een vakman van B-sec geïnstalleerd wordt is dat een veilig idee want kwaliteit, garantie en service staan bij ons echt hoog in het vaandel.

Al vanaf € 229,00 + professionele installatie

Aanbiedingen Dahua Video Intercom buitenpost met Wi-Fi

Dahua video intercom

De professionele en stijlvolle intercom systemen van Dahua.

Al vanaf € 799,00 + professionele installatie

Video intercom - Bsec beveiligingen Purmerend

Wij komen graag bij u langs om een offerte op maat voor u te maken. Met alle benodigdheden, installatie, opties en koppelingen. U weet dan precies waar u aan toe bent en bent op de beste manier beveiligd!

Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen van alarmsystemen, bewakingscamera’s en alles wat daarbij komt kijken zoals bekabelde alarmsystemen, draadloze alarmsystemen, toegangscontrole, Nice hekaandrijving, huisbeveiliging met o.a. een paniekknop, bedrijfsbeveiliging, alle koppelingen met het Domotica systeem en koppeling met uw mobiele telefoon.

In onze webwinkel vind u alle door ons aanbevolen producten. Die kunt u vanuit onze webwinkel direct bestellen maar als u liever niet zelf aan de slag gaat met de installatie van deze producten, stuurt u ons dan per e-mail een bericht of beter nog, bel ons voor een afspraak. Wij komen dan naar u toe om advies te geven en een offerte op maat te maken.

Maak een afspraak met een expert op het gebied van huisbeveiliging.

Al onze Dahua intercom systemen en beveiligingsinstallaties worden geleverd met 2 jaar garantie.
De installaties van B-sec garanderen u meer zekerheid, veiligheid en gemak.