Bedraad alarmsysteem

bedraad alarmsysteem is

Betrouwbaar

Wij zijn al vele jaren gespecialiseerd in het installeren van bedrade alarmsystemen. Wij hebben de ontwikkelingen in beveiliging en bewaking altijd nauwlettend gevolgd en installeren tegenwoordig ook veel draadloze alarmsystemen.

Tussen een draadloos alarmsysteem en een bedraad alarmsysteem zit niet zo gek veel verschil maar de betrouwbaarheid van een bedraad alarmsysteem ligt hoger omdat het alarmsysteem niet afhankelijk is van draadloze modems, routers, versterkers en storende signalen in de omgeving. De aansluitkosten zijn vaak wat duurder omdat er kwaliteitskabels getrokken en soms weggewerkt moeten worden.

De Satel InTegra 32 Pack al vanaf € 619,00 + professionele installatie

satel-merk-alarmsystemen
satel bedraad alarmsysteem

Bedraad alarmsysteem van B-sec

Tegenwoordig is er veel vraag naar een draadloos alarmsysteem voor woningen, vakantiehuisjes en kleine bedrijfspanden maar een alarmsysteem is nog steeds een zeer betrouwbare investering. Een bedraad alarmsysteem is niet afhankelijk van (zwakke) signalen van routers en externe factoren omdat het systeem bekabeld is aangesloten.

Onze bedrade alarmsystemen bieden u veel mogelijkheden. Zowel voor bedrijf als voor uw huis.

Informeer naar de mogelijkheden .

SATEL

Wij werken graag met SATEL. Een bedraad alarmsysteem van SATEL biedt alles wat u van een degelijk alarmsysteem mag verwachten. SATEL heeft een breed scala aan apparatuur voor installatie van alarmsystemen. Van eenvoudige systemen bedoeld voor marktkramen, vakantiewoningen, huizen en bedrijven tot aan complexe systemen welke de functionaliteit van een alarmsysteem combineren met uitgebreide automatisering en toegangscontrole functies.

Uiteindelijk is elke situatie anders en zal er per situatie bekeken moeten worden wat de beveiligingsmogelijkheden zijn. Na een goede analyse van de mogelijkheden overhandigen wij u altijd een offerte op maat.

Bedraad-alarmsysteem

Satel Alarmsystemen zijn gebruiksvriendelijk

Bedraad alarmsysteem; van alle gemakken voorzien

Versa

satel versa alarmsysteem voor thuis app

Integra

satel integra alarmsysteem voor thuis app

Simpel

Bedraad alarmsysteem

Uitgebreid

Bedraad alarmsysteem

Domotica systeem

domotica systeem fibaro
Domotica

Alarmsystemen en Domotica

Domotica is meer dan alleen een huisautomatiseringsproduct met huisbeveiliging. Uw kunt uw draadloze bewakingscamera’s samen met uw alarmsysteem koppelen aan het Domotica systeem. Ook is mogelijk om een koppeling met uw video intercom en mobiele telefoon te maken. Domotica is een totaal huis controle systeem. U dirigeert uw huis met uw Android of iOS apps vanaf waar u maar wilt. Klimaatbeheersing, verlichting, toegangspoorten, sproei-installaties, ramen, gordijnen, multimedia en uw alarmsysteem. Het Domotica alarmsysteem met beveiligingscamera’s behoort tot één van de beste alarmsystemen ter wereld!

Wij geven twee jaar garantie op Domotica huis automatisering

  

Elke situatie is anders en daarom is al ons werk altijd maatwerk!
Zowel voor een bedraad alarmsysteem als een draadloos alarmsysteem.

Alle prijzen zijn exclusief 21% B.T.W.