Alarmsysteem voor huisdieren

Alarmsysteem voor huisdieren

B-sec is specialist op het gebied van huisdiervriendelijke alarmsystemen. Jarenlange ervaring met het installeren van zowel bedrade als draadloze alarmsystemen in woningen en bedrijfspanden. Wij adviseren u om uw alarmsysteem voor huisdieren te laten installeren door een vakkundige monteur.

Al vanaf € 799,00 + professionele installatie

alarmsysteem voor huisdieren

Alarmsysteem voor huisdieren

Onze alarmsystemen zijn zowel bedraad als draadloos te verkrijgen. Tegenwoordig is er steeds meer vraag naar een draadloos alarmsysteem voor woningen, vakantiehuisjes en kleine bedrijfspanden waar dieren aanwezig zijn

Omdat wij werken met kwaliteitsmerken als SATEL, Versa, Integra en Micra bent u er van verzekerd dat zowel ons advies als de installatie van het alarmsysteem voor huisdieren bij u thuis zeer betrouwbaar is. Omdat het om uw veiligheid thuis gaat bieden wij een meer dan uitstekende service op het moment dat u vragen of twijfels heeft.

Onze huisdiervriendelijke alarmsystemen bieden u veel mogelijkheden.

Vraag naar de mogelijkheden voor uw eigen alarmsysteem voor huisdieren.

SATEL

Wij werken graag met SATEL. Een bedraad alarmsysteem van SATEL biedt alles wat u van een degelijk alarmsysteem mag verwachten. SATEL heeft een breed scala aan apparatuur voor installatie van alarmsystemen. Van eenvoudige systemen bedoeld voor marktkramen, vakantiewoningen, huizen en bedrijven tot aan complexe systemen welke de functionaliteit van een alarmsysteem combineren met uitgebreide automatisering en toegangscontrole functies.

Uiteindelijk is elke situatie anders en zal er per situatie bekeken moeten worden wat de beveiligingsmogelijkheden zijn. Na een goede analyse van de mogelijkheden overhandigen wij u altijd een offerte op maat.

Domotica systeem

domotica systeem fibaro
Domotica

Alarmsysteem voor huisdieren en Domotica

Domotica is meer dan alleen een huisautomatiseringsproduct met huisbeveiliging. Uw kunt uw draadloze bewakingscamera’s samen met uw alarmsysteem koppelen aan het Domotica systeem. Ook is mogelijk om een koppeling met uw video intercom en mobiele telefoon te maken. Domotica is een totaal huis controle systeem. U dirigeert uw huis met uw Android of iOS apps vanaf waar u maar wilt. Klimaatbeheersing, verlichting, toegangspoorten, sproei-installaties, ramen, gordijnen, multimedia en uw alarmsysteem. Het Domotica alarmsysteem met beveiligingscamera’s behoort tot één van de beste alarmsystemen ter wereld!

Wij geven twee jaar garantie op Domotica huis automatisering.

  

Een alarmsysteem voor huisdieren zijn zowel bij u huis als bij uw bedrijf te installeren.