Alarmsysteem voor thuis

Alarmsysteem voor thuis

Hoe fijn is het om altijd een veilig gevoel te hebben als u thuis bent, ook als u alleen bent of als het avond is. Dat is het allerbelangrijkste dat er is als u het ons vraagt, uw thuis moet voelen als thuis: een veilige omgeving waar u zich geen zorgen hoeft te maken over dreigingen van buitenaf. Maar ook als u niet thuis bent, moet uw huis een plek zijn waar privacy meer dan gerespecteerd wordt. Niemand moedigt een inbraak aan, maar ook lang niet iedereen doet voldoende zijn best om inbraak te voorkomen en een zo klein mogelijke kans te geven. Met een alarmsysteem voor thuis zorgt u dat uw huis die veilige thuishaven is, zowel wanneer u zelf thuis bent als wanneer u weg bent van huis. Vind bij B-sec het beste alarmsysteem voor bij u thuis.

B-sec: voor advies & installatie

Bent u op zoek naar een uitstekend alarmsysteem voor thuis? B-sec is specialist op het gebied van alarmsystemen voor thuis. Onze jarenlange ervaring met het installeren van zowel bedrade als draadloze alarmsystemen in woningen en bedrijfspanden zorgt er voor dat wij u goed kunnen adviseren bij de aanschaf voor een alarmsysteem bij u thuis. Als u een alarmsysteem voor thuis nodig heeft en bij ons aanschaft, bent u ervan verzekerd dat onze professionele monteurs het alarmsysteem bij u thuis vakkundig installeren zodat alles perfect is ingesteld en u zich thuis veilig kunt voelen.

Ontdek op deze pagina welke alarmsystemen B-sec aanbiedt, wat de meerwaarde is van een goed alarmsysteem voor thuis en of het echt nodig is om thuis een alarmsysteem te installeren.

satel draadloos alarmsysteem

Welke thuis alarmsystemen bestaan er?

Een alarmsysteem voor bij u thuis wordt doorgaans ook wel een inbraakalarm genoemd, maar de meeste moderne alarmsystemen voor thuis zijn al een stuk geavanceerder in het detecteren van factoren, dan enkel inbraak. Tegenwoordig bestaan er alarmsystemen die zowel brand als inbraak detecteren en die hier ook nog eens beeld en mobiele meldingen bij bieden. B-sec is helemaal op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van thuis alarmsystemen en domotica. Wat het beste alarmsysteem voor u thuis is, is geheel afhankelijk van uw wensen. B-sec biedt diverse soorten alarmsystemen voor thuis (en voor bedrijven) aan van diverse merken. Ons favoriete merk is SATEL en u kunt bij ons kiezen uit de volgende twee alarmsystemen:

Kiest u draadloos of bedraad?

Er bestaan zowel bedrade als draadloze alarmsystemen voor thuis. Wat beter is? Dat hangt af van uw voorkeur. Geheel logisch is er tegenwoordig veel vraag naar draadloze alarmsystemen. Steeds meer elektronica is draadloos en met alarmsystemen is dat ook gewoon mogelijk. Een draadloos alarmsysteem is betrouwbaar en u hebt geen gedoe met bedrading. De installatie is dus zo geregeld en dat is een groot voordeel ten opzichte van onze bedrade alarmsystemen.

Uiteraard doet een bedraad alarmsysteem niets onder aan een draadloze variant. Een bedraad alarmsysteem kent te allen tijde de volgende voordelen:

  • Is niet afhankelijk van (zwakke) signalen van routers en andere externe factoren;
  • De betrouwbaarheid van een bedraad alarmsysteem ligt hierdoor hoger;
  • Wij doen de installatie van het bedraad alarmsysteem voor u.

Het enige nadeel van een bedraad systeem is dat de aansluitkosten wat hoger liggen dan die van een draadloos alarmsysteem, omdat er kwaliteitskabels getrokken moeten worden en soms moeten we die ook mooi wegwerken, wat meer tijd kost. Onze professionals installeren zowel grote alarmsystemen voor bedrijven als kleine alarmsystemen voor woningen. Bedraad of draadloos.

Welke soort u ook kiest, bedraad of draadloos, onze alarmsystemen bieden u veel mogelijkheden. Wij adviseren u graag over alle mogelijkheden betreffende uw alarmsysteem en andere beveiligingsopties. Denk hierbij aan camera’s, automatische hekaandrijving, paniekknoppen en meer. B-sec biedt u niet alleen een alarmsysteem voor thuis, maar alarmsystemen voor alle situaties.

Informeer naar de mogelijkheden voor een alarmsysteem bij u thuis.

SATEL

Wij werken graag met SATEL. Een bedraad alarmsysteem van SATEL biedt alles wat u van een degelijk alarmsysteem mag verwachten. SATEL heeft een breed scala aan apparatuur voor installatie van alarmsystemen. Van eenvoudige systemen bedoeld voor marktkramen, vakantiewoningen, huizen en bedrijven tot aan complexe systemen welke de functionaliteit van een alarmsysteem combineren met uitgebreide automatisering en toegangscontrole functies.

Uiteindelijk is elke situatie anders en zal er per situatie bekeken moeten worden wat de beveiligingsmogelijkheden zijn. Na een goede analyse van de mogelijkheden overhandigen wij u altijd een offerte op maat.

satel-merk-alarmsystemen

Waarom een alarmsysteem voor thuis aanschaffen?

Iedere 10 minuten vindt er een inbraak plaats in Nederland. Althans dat beweerde een installatiebedrijf in een radiospot begin 2018. NRC heeft naar aanleiding hiervan onderzoek gedaan en wat blijkt? Kijkend naar de gemiddelde cijfers vonden er in 2017 zelfs nóg meer inbraken plaats in Nederland dan iedere 10 minuten. Dat zijn wel even feiten die tegenvallen. U denkt wellicht dat inbraken een grote ver-van-uw-bed-show zijn, maar helaas. De kans op een inbraak is best groot, waar en hoe u ook woont. U kunt die kans zelf aanzienlijk verkleinen door een alarmsysteem in uw woning te installeren. Met een alarmsysteem in uw woning weet u dat u zich geen zorgen hoeft te maken en dat thuis een heel stuk veiliger zit.

B-sec alarmsysteem voor thuis

Denkt u er serieus over na om een alarmsysteem in uw woning te laten installeren? Onze alarmsystemen voor thuis bieden u veel mogelijkheden. Bedraad of draadloos; er is altijd een alarmsysteem dat bij u thuis professioneel geïnstalleerd kan worden. Er zijn ook huisdiervriendelijke alarmsystemen. Vraag ons gerust naar deze opties.

Omdat wij werken met kwaliteitsmerken als SATEL, Versa, Integra, Micra en Dahua bent u er van verzekerd dat zowel ons advies als de installatie van het alarmsysteem bij u thuis zeer betrouwbaar is. Omdat het om uw veiligheid thuis gaat bieden wij een meer dan uitstekende service op het moment dat u vragen of twijfels heeft.

Informeer naar de mogelijkheden voor een alarmsysteem bij u thuis.

Domotica systeem

domotica systeem fibaro
Domotica

Alarmsystemen en Domotica voor thuis

Domotica is meer dan alleen een huisautomatiseringsproduct met huisbeveiliging. U kunt uw draadloze bewakingscamera’s samen met uw alarmsysteem koppelen aan het Domotica systeem. Ook is mogelijk om een koppeling met uw video intercom en mobiele telefoon te maken. Domotica is een totaal huis controle systeem. U dirigeert uw huis met uw Android of iOS apps vanaf waar u maar wilt. Klimaatbeheersing, verlichting, toegangspoorten, sproei-installaties, ramen, gordijnen, multimedia en uw alarmsysteem. Het Domotica alarmsysteem met beveiligingscamera’s behoort tot één van de beste alarmsystemen ter wereld! Wij geven twee jaar garantie op Domotica huis automatisering.

Neem contact op voor een alarmsysteem in uw woning

Bent u erg benieuwd naar onze alarmsystemen voor bij u thuis? Bij ons vindt u het beste alarmsysteem voor bij u thuis. Mail of bel gerust voor een afspraak en een offerte op maat. U kunt al onze beveiligingsproducten online bekijken en zelfs direct bestellen in onze webwinkel. Voor de installatie komt er een specialist bij u thuis die u vervolgens ook alles uit zal leggen. Neem bij interesse gerust contact met ons op en wij voorzien u graag van het beste alarmsysteem voor thuis! U kunt ons bereiken op: 029 96 60 505 of mailen naar info@bsec.nl.

  

Alle alarmsystemen voor thuis zijn ook te installeren voor uw bedrijf.