Alarmsysteem voor thuis

Alarmsysteem voor thuis bestellen bij B-sec

Een alarmsysteem voor thuis zorgt ervoor dat uw huis altijd een veilige thuishaven is. Ook als u van huis bent. Wij zijn B-sec: de expert in beveiligingsproducten, installatie en service. Door onze jarenlange ervaring en de beste keuze voor beveiligingsproducten bent u gegarandeerd van uw veiligheid. Van een bedraad tot een draadloos systeem. Dankzij onze beveiliging kunt u uw huis altijd met een gerust hart beheerd achterlaten.

Ontdek op deze pagina welke alarmsystemen B-sec aanbiedt. Maar ook wat de meerwaarde is van een goed alarmsysteem voor thuis en of het echt nodig is om een alarmsysteem te laten installeren.

Professioneel alarmsysteem voor thuis

Waarom B-sec?

  • 100% betrouwbaar
  • Altijd bereikbaar
  • 28 jaar ervaring
  • Altijd een oplossing

Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag een offerte aan via onze website. Meteen deskundige hulp nodig? Neem direct contact met ons op.

satel draadloos alarmsysteem

Waarom een alarmsysteem voor thuis aanschaffen?

Iedere 10 minuten vindt er een inbraak plaats in Nederland. Althans dat beweerde een installatiebedrijf in een radiospot begin 2018. NRC heeft naar aanleiding hiervan onderzoek gedaan. En wat blijkt? Kijkend naar de gemiddelde cijfers vonden er in 2017 zelfs nóg meer inbraken plaats in Nederland dan iedere 10 minuten. Dat zijn wel even feiten die tegenvallen. De kans op een inbraak is best groot, waar en hoe u ook woont.

U kunt die kans zelf aanzienlijk verkleinen door een alarmsysteem voor thuis in uw woning te installeren. Met een alarmsysteem in uw woning weet u dat u zich geen zorgen hoeft te maken en dat thuis een heel stuk veiliger is.

Welke thuis alarmsystemen bestaan er?

Een alarmsysteem voor thuis wordt doorgaans ook wel een inbraakalarm genoemd. De meeste moderne alarmsystemen voor thuis zijn al een stuk geavanceerder in het detecteren van factoren, dan enkel inbraak. Tegenwoordig bestaan er alarmsystemen die zowel brand als inbraak detecteren en die hier ook nog eens beeld en mobiele meldingen bij bieden.

Diverse soorten alarmsystemen

B-sec is helemaal op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van thuis alarmsystemen en Domotica. Wat het beste alarmsysteem voor u thuis is, is geheel afhankelijk van uw wensen. B-sec biedt diverse soorten alarmsystemen voor thuis (en voor bedrijven) aan van diverse merken.

Ons favoriete merk is SATEL en u kunt bij ons kiezen uit de volgende twee alarmsystemen:

Informeer naar de mogelijkheden voor een alarmsysteem bij u thuis.

SATEL

Wij werken graag met SATEL. Een bedraad alarmsysteem van SATEL biedt alles wat u van een degelijk alarmsysteem mag verwachten. SATEL heeft een breed scala aan apparatuur voor installatie van alarmsystemen.

Van eenvoudige systemen bedoeld voor marktkramen, vakantiewoningen, huizen en bedrijven tot aan complexe systemen.

satel-merk-alarmsystemen

Draadloos alarmsysteem voor thuis

Er bestaan zowel bedrade als draadloze alarmsystemen voor uw thuis. Wat beter is? Dat hangt af van uw voorkeur. Geheel logisch is er tegenwoordig veel vraag naar draadloze alarmsystemen. Steeds meer elektronica is draadloos en met alarmsystemen is dat ook gewoon mogelijk.

Een draadloos alarmsysteem voor Thuis is betrouwbaar en u hebt geen gedoe met bedrading. De installatie is dus zo geregeld en dat is een groot voordeel ten opzichte van onze bedrade alarmsystemen.

Bedraad alarmsysteem voor thuis

Uiteraard doet een bedraad alarmsysteem niets onder aan een draadloze variant. Een bedraad alarmsysteem voor thuis kent te allen tijde de volgende voordelen:

  • Is niet afhankelijk van (zwakke) signalen van routers en andere externe factoren;
  • De betrouwbaarheid van een bedraad alarmsysteem voor thuis ligt hierdoor hoger;
  • Wij doen de installatie van het bedraad alarmsysteem voor u.

Het enige nadeel van een bedraad systeem is dat de aansluitkosten wat hoger liggen dan die van een draadloos alarmsysteem. Er moeten kwaliteitskabels getrokken worden. Het wegwerken van deze kabels kost veel tijd.

Bedraad of draadloos?

Welke soort u ook kiest, bedraad of draadloos, onze alarmsystemen bieden u veel mogelijkheden. Wij adviseren u graag over alle mogelijkheden betreffende uw alarmsysteem en andere beveiligingsopties

Denk hierbij aan camera’s, automatische hekaandrijving, paniekknoppen en meer. B-sec biedt u niet alleen een alarmsysteem voor uw huis, maar alarmsystemen voor alle situaties.

Kwaliteitsmerken

Omdat wij werken met kwaliteitsmerken als SATEL, Versa, Integra, Micra en Dahua bent u er van verzekerd dat zowel ons advies als de installatie van het alarmsysteem bij u thuis zeer betrouwbaar is. Het gaat om uw veiligheid thuis. Daarom bieden wij een meer dan uitstekende service op het moment dat u vragen of twijfels heeft.

Specialist op het gebied van alarmsystemen

Wij van B-sec zijn specialist op het gebied van alarmsystemen en camerabeveiliging. Zo hebben we jarenlange ervaring met het installeren van zowel bedrade als draadloze alarmsystemen in woningen en bedrijfspanden. Dit zorgt ervoor dat wij u goed kunnen adviseren bij de aanschaf van een systeem.

Vakkundige installatie

Wanneer u een product bij ons aanschaft, bent u ervan verzekerd dat onze professionele monteurs het alarmsysteem vakkundig installeren. Onze professionals installeren zowel grote alarmsystemen voor bedrijven als kleine alarmsystemen voor woningen. Bedraad of draadloos. Zodoende is alles perfect ingesteld en voelt u zich veilig.

Informeer naar de mogelijkheden voor een alarmsysteem bij u thuis.

Domotica systeem

domotica systeem fibaro

Gecombineerd met camerabeveiliging

U kunt een alarmsysteem ook combineren met camerabeveiliging voor thuis. Bijvoorbeeld door te kiezen voor Domotica. Dit is meer dan alleen een huisautomatiseringsproduct met huisbeveiliging. U kunt uw draadloze bewakingscamera’s samen met uw alarmsysteem koppelen aan het Domotica systeem.

Besturing via een app

Ook is mogelijk om een koppeling met uw video intercom en mobiele telefoon te maken. Domotica is een totaal huis controle systeem. U dirigeert uw huis met uw Android of iOS apps vanaf waar u maar wilt. Klimaatbeheersing, verlichting, toegangspoorten, sproei-installaties, ramen, gordijnen, multimedia en uw alarmsysteem.

Het Domotica alarmsysteem met beveiligingscamera’s behoort tot één van de beste alarmsystemen ter wereld! Wij geven twee jaar garantie op Domotica huis automatisering.

Domotica systeem

Domotica

Vraag een offerte aan voor een alarmsysteem voor thuis

Bent u erg benieuwd naar onze alarmsystemen voor bij u thuis? Bij ons vindt u het beste alarmsysteem, eventueel inclusief camerabeveiliging en toegangscontrole. Mail of bel gerust voor een afspraak en een offerte op maat. U kunt al onze beveiligingsproducten online bekijken en zelfs direct bestellen in onze webwinkel.

Voor de installatie komt er een specialist bij u thuis die u vervolgens ook alles uit zal leggen. Neem bij interesse gerust contact op en vraag meer informatie aan.

Alle alarmsystemen voor thuis zijn ook te installeren voor uw bedrijf.

Veelgestelde vragen

Waarom kiezen voor B-sec?

Wij van B-sec zijn dé expert in beveilingsproducten, installatie en service. Bovendien hebben we jarenlange ervaring in het vak en bieden we producten van de meest hoogstaande kwaliteit. Door voor ons te kiezen, kiest u voor 100% betrouwbaarheid en voor uw eigen veiligheid. Neem voor mee informatie contact met ons op.

Waarom moet ik een alarmsysteem voor thuis aanschaffen?

Dit systeem zorgt ervoor dat uw huis altijd een veilige thuishaven is, ook als u niet thuis bent. Bovendien blijkt uit een onderzoek uit 2017 dat er in Nederland iedere 10 minuten een inbraak plaatsvindt. Door een alarmsysteem te installeren verkleint u de kans op een inbraak aanzienlijk. Neem contact op, dan vertellen we u meer over het belang van een inbraakalarm.

Welke soorten alarmsystemen bestaan er?

Wij van B-sec maken onderscheid tussen een draadloos en een bedraad alarmsysteem. Welk systeem voor u het meest geschikt is, is afhankelijk van uw wensen. Zo is een draadloos systeem makkelijk te installeren, terwijl de aansluitkosten van een bedraad systeem meer geld en tijd kost. Beide systemen bieden veel mogelijkheden. Neem contact op voor meer informatie.

Moet ik het alarmsysteem zelf installeren?

Schaft u een alarmsysteem voor thuis bij ons aan? Dan heeft u zelf geen omkijken naar de installatie. Onze professionele monteurs installeren het systeem op vakkundige wijze voor u. Welk systeem u ook heeft. Meer weten? Neem gerust contact op.