Aanbiedingen huisbeveiliging

Aanbiedingen huisbeveiliging – Inclusief installatie!

B-sec is een expert in het beveiligen van woningen, winkels, kantoren en complexe bedrijfspanden. Denk hierbij aan automatische hek- en poortaandrijving, camera beveiliging, video intercom en paniek- en overvalknoppen. Onze installaties zijn altijd tip top in orde. Al onze alarmsystemen en en bewakingscamera’s zijn te koppelen aan het Domotica systeem.

Onze huisbeveiligingsaanbiedingen inclusief installatie zijn gericht op standaard installaties. Wij komen graag naar u toe om een offerte op maat te maken.

Wij zijn de experts bij uitstek als het gaat om huisbeveiliging. Wij installeren vakkundig uw bewakingscamera’s en alarmsystemen zodat u er van verzekerd bent dat uw woning of bedrijf professioneel beveiligd is. Bij huisbeveiliging gaat het erom dat u zich veilig voelt. Vandaar ook dat wij verregaande service bieden als u vragen of twijfels heb. Wij staan altijd voor u klaar.

Om het extra aantrekkelijk voor u te maken hebben wij onderstaande aanbiedingen voor u samengesteld maar wij komen graag bij u langs om een offerte op maat voor u te maken. Met alle benodigdheden, installatie en koppelingen. U weet dan precies waar u aan toe bent en bent op de beste manier beveiligd!

Aanbieding 1.

Nice automatische hekwerkaandrijving

Draaipoort aandrijvingsmodule model HO7124/HO7224 – dubbel+ draaipoort.

Complete set met motor, video intercom en handzenders als afstand naar stroom punt binnen 10 meter ligt. Prijs exclusief 21% B.T.W.

Inclusief installatie en montage €2.049,00

Klik hier voor meerdere Nice hekwerk aanbiedingen.

nice automatische hekaandrijving grondmotor draaipoort

Aanbieding 2.

Camera set met 1 Tb harde schijf recorder

Dahua HD-CVI 720p Vandal Dome camera’s met Dahua XVR5104 harde schijf recorder.

Complete set met 4 camera’s en 1 Tb harde schijf recorder als onderlinge afstanden binnen 15 meter liggen. Prijs exclusief 21% B.T.W.

Inclusief installatie en montage €1.299,00

Klik hier voor meerdere Dahua camera set aanbiedingen.

dahua-720P-Vandal-proof-IR-HDCVI-Dome-Camera's

Aanbieding 3.

Alarmsysteem VERSA IP RF Pack wit.

RF module, draadloos magneetcontact, 2x bewegings-melder en binnen sirene.

Complete set met draadloos LCD en de diverse materialen als onderlinge afstanden binnen 15 meter liggen. Prijs exclusief 21% B.T.W.

Inclusief installatie en montage €1.149,00.

Klik hier voor meerdere Satel Versa alarmsystemen.

Aanbiedingen Versa alarmsytemen van Bsec

Alle aanbiedingen huisbeveiliging op deze pagina zijn exclusief 21% B.T.W. maar inclusief installatie, montage, volledige garantie en service. Met alle benodigdheden zoals kabels, kabelgoten, voeding en alles wat nodig is voor een perfecte installatie. Meerwerk altijd in overleg!

Wilt u meer informatie over onze aanbiedingen huisbeveiliging of eventuele extra uitbreidingen? Mail of bel ons. Wij komen graag naar u toe.