Camera beveiliging installatie | Amsterdam | Purmerend

Camera beveiliging installatie – Amsterdam | Purmerend

Voor een camera beveiliging installatie voor uw huis of bedrijf in Amsterdam of Purmerend gaat u natuurlijk naar B-Sec. Beveiligingscamera’s gekoppeld aan uw alarmsysteem, draadloos, met intercom, meldingen ontvangen op uw mobiele telefoon en live meekijken met uw eigen beveiligingscamera’s. We zorgen dat inbrekers geen kans krijgen om binnen te komen en dat iedereen beveiligd is. Een alarm alleen is vaak niet genoeg, het is beter om videobewaking te hebben. Dat schrikt inbrekers vaak sneller af.

Voor iedere situatie en voor ieder budget kunnen wij een passende oplossing bieden.

We hebben en leveren:

  • Super service;
  • Garantie;
  • Altijd een oplossing;
  • Meer dan 30 jaar ervaring;
  • Verzorgen geluidsinstallatie.

Camera beveiliging installatie Amsterdam

Op zoek naar camera beveiliging installatie in omgeving Amsterdam? B-Sec is de expert als het gaat om het installeren van uw bewakingscamera’s en alarmsystemen in Amsterdam. Zo bent u ervan verzekerd dat uw woning of bedrijf door de expertise van B-Sec goed beveiligd is. Met ruim 25 jaar ervaring en onze keuze voor de beste beveiligingsproducten is uw veiligheid gewaarborgd.

Camera beveiliging installatie | Amsterdam | Purmerend

Camera beveiliging installatie Purmerend

Op zoek naar camera beveiliging installatie in omgeving Purmerend? De kennis en het vakmanschap van B-sec zijn breed en met ruim 25 jaar ervaring en meegaand in de nieuwste technieken kunt u met een gerust hart uw huis beveiligd achterlaten met een beveiliging van B-Sec. U kunt geen betere installateur/leverancier treffen voor de modernste camera- en alarmsystemen.

Neem contact met ons op

Wilt u meer informatie over installatie van onze kwalitatieve bewakingscamera´s en alarmsystemen in Amsterdam of Purmerend? Neem dan contact met ons op via ons e-mail info@bsec.nl of bel ons naar 029 – 966 05 05 / 06 – 54 64 58 88.

satel-merk-alarmsystemen

Vakkundige installatie

Wanneer u een product bij ons aanschaft, bent u ervan verzekerd dat onze professionele monteurs het alarmsysteem vakkundig installeren. Onze professionals installeren zowel grote alarmsystemen voor bedrijven als kleine alarmsystemen voor woningen. Bedraad of draadloos. Zodoende is alles perfect ingesteld en voelt u zich veilig.

Informeer naar de mogelijkheden voor een alarmsysteem bij u thuis.

Domotica systeem

domotica systeem fibaro

Gecombineerd met camerabeveiliging

U kunt een alarmsysteem ook combineren met camerabeveiliging voor thuis. Bijvoorbeeld door te kiezen voor Domotica. Dit is meer dan alleen een huisautomatiseringsproduct met huisbeveiliging. U kunt uw draadloze bewakingscamera’s samen met uw alarmsysteem koppelen aan het Domotica systeem.

Besturing via een app

Ook is mogelijk om een koppeling met uw video intercom en mobiele telefoon te maken. Domotica is een totaal huis controle systeem. U dirigeert uw huis met uw Android of iOS apps vanaf waar u maar wilt. Klimaatbeheersing, verlichting, toegangspoorten, sproei-installaties, ramen, gordijnen, multimedia en uw alarmsysteem.

Het Domotica alarmsysteem met beveiligingscamera’s behoort tot één van de beste alarmsystemen ter wereld! Wij geven twee jaar garantie op Domotica huis automatisering.

Domotica systeem

Domotica

Vraag een offerte aan voor een alarmsysteem

Bent u erg benieuwd naar onze alarmsystemen voor bij u thuis? Bij ons vindt u het beste alarmsysteem, eventueel inclusief camerabeveiliging en toegangscontrole. Mail of bel gerust voor een afspraak en een offerte op maat. U kunt al onze beveiligingsproducten online bekijken en zelfs direct bestellen in onze webwinkel.

Voor de installatie komt er een specialist bij u thuis die u vervolgens ook alles uit zal leggen. Neem bij interesse gerust contact op en vraag meer informatie aan.

Alle alarmsystemen voor thuis zijn ook te installeren voor uw bedrijf.

Veelgestelde vragen

Waarom kiezen voor B-sec?

Wij van B-sec zijn dé expert in beveilingsproducten, installatie en service. Bovendien hebben we jarenlange ervaring in het vak en bieden we producten van de meest hoogstaande kwaliteit. Door voor ons te kiezen, kiest u voor 100% betrouwbaarheid en voor uw eigen veiligheid. Neem voor mee informatie contact met ons op.

Waarom moet ik een alarmsysteem voor thuis aanschaffen?

Dit systeem zorgt ervoor dat uw huis altijd een veilige thuishaven is, ook als u niet thuis bent. Bovendien blijkt uit een onderzoek uit 2017 dat er in Nederland iedere 10 minuten een inbraak plaatsvindt. Door een alarmsysteem te installeren verkleint u de kans op een inbraak aanzienlijk. Neem contact op, dan vertellen we u meer over het belang van een inbraakalarm.

Welke soorten alarmsystemen bestaan er?

Wij van B-sec maken onderscheid tussen een draadloos en een bedraad alarmsysteem. Welk systeem voor u het meest geschikt is, is afhankelijk van uw wensen. Zo is een draadloos systeem makkelijk te installeren, terwijl de aansluitkosten van een bedraad systeem meer geld en tijd kost. Beide systemen bieden veel mogelijkheden. Neem contact op voor meer informatie.

Moet ik het alarmsysteem zelf installeren?

Schaft u een alarmsysteem voor thuis bij ons aan? Dan heeft u zelf geen omkijken naar de installatie. Onze professionele monteurs installeren het systeem op vakkundige wijze voor u. Welk systeem u ook heeft. Meer weten? Neem gerust contact op.