Ajax alarm inbraak centrales voor thuis of bedrijf

Een Ajax alarm inbraak centrale voor uw huis of bedrijf is er bedraad en draadloos dus ook in dit segment is er voor beide vormen een keuze.

Ajax heeft een ethernet(internet) aansluiting en een 2G/4G verbinding.

Ajax draadloos inbraak centrale

 Ajax alarm inbraak centrale voor uw huis of bedrijf Starterkit Cam Plus wit, Hub 2 Plus Jeweller met IP, 4G en wifi, draadloos magneetcontact, pircam en handzender

Dit is een Ajax alarm inbraak centrale voor uw huis of bedrijf Starter kit. Hiermee kunt u uw huis al voorzien met basis beveiliging waar uw meldingen ontvangt en beeld kan zien.

Het intelligente Hub 2 Plus alarmsysteem vormt een essentieel element binnen het Ajax alarm inbraak centrale voor uw huis of bedrijf.

Het controleert de functionaliteit van alle detectoren en zendt onmiddellijk een alarmmelding naar zowel de eigenaar als de meldkamer.

Hub 2 Plus beschikt over het Wings radioprotocol voor tweerichtingscommunicatie om foto’s en grote hoeveelheden data te verzenden.

Dit protocol is nodig indien Motion Cam pir cam’s worden toegepast voor fotoverificatie.

De Hub 2 Plus is uitgerust met een ingebouwde batterijback-up, waardoor deze tot 15 uur kan blijven werken zonder een externe voeding.

Het configureren van het systeem gaat via de mobiele en desktop-apps van Ajax. Het bedienen kan via de mobiele app,

een Space Control handzender of via een Key Pad (Plus) bediendeel, eventueel met kaart of tag.

De betrokkenheid van de gebruiker kan ook tot een minimum worden beperkt door de maximaal 64 automatiseringsscenario’s om de beveiligingsmodes volgens een bepaald schema te veranderen, routineacties te verminderen en bedreigingen actief te bestrijden.

Ajax alarm inbraak centrales

Ajax alarm inbraak meld systeem is een mooi systeem voor een huis.

Dit Ajax inbraak centrales meldsysteem is makkelijk uit te breiden met melders met camera.

U heeft zo een snel zicht op wat er in uw huis zich afspeelt zo heeft u een alarm verificatie of er een inbreker binnen is.

En wat er zich voordoet, hoeveel inbrekers en/of ze gewapend zijn.

Zo kunt u met een zekerheid vaststellen wat er in uw huis gebeurt bij een inbraak melding.

Aanbiedingen Satel InTegra alarmsystemen – Inclusief installatie!

Onze aanbiedingen met Satel InTegra alarmsystemen prijzen zijn exclusief standaard installatie. Onze installatieprijzen zijn vanaf €149,00 voor een standaard installatie. Als u dat bedrag optelt bij de prijs van uw Satel InTegra alarmsysteem van uw keuze heeft u onze prijs inclusief installatie. Wij komen graag naar u toe om een offerte op maat te maken zodat u precies weet waar u aan toe bent.

De installatiekosten vallen reuze mee maar zijn natuurlijk afhankelijk van welke producten (denk aan bewegingsmelders en camera’s) u er bij wenst en wat er verder aan materiaal bij nodig is.

Satel Alarmsystemen zijn gebruiksvriendelijk

Inclusief

Installatie en montage

Inclusief

Alle toebehoren

Inclusief

Uitgebreide garantie

Meerwerk

Altijd in overleg

Offertes

Altijd op maat

Geschikt voor

Winkel, kantoor en thuis

Aansluiting

Bedraad of draadloos

24/7

Bereikbaar voor service

Bereikbaar

Per e-mail of telefonisch