Toegangscontrole systeem Amsterdam

Toegangscontrole systeem – Amsterdam

Bent u op zoek naar een professioneel toegangscontrole systeem voor uw huis of bedrijf in Amsterdam? Dan bent u bij B-Sec aan het juiste adres! Voor de meeste particulieren en bedrijven zijn toegangscontrole technieken niet meer weg te denken. U wilt immers voorkomen dat onbevoegden toegang hebben tot uw bedrijf of woning of dat alle sloten bij verlies van sleutels vervangen moeten worden. Wij helpen u graag met een professioneel toegangscontrole systeem dat volledig naar wens werkt en uw werknemers of familieleden beschermt. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan paslezers. Daarbij wordt gebruik gemaakt van herkenning via identificatie. Wij helpen u graag verder! Wilt u een professionele installatie laten installeren door de deskundigen van B-Sec? Schakel onze hulp in!

We hebben de voordelen van een toegangscontrole systeem voor u op een handig rijtje gezet:

  • Hogere mate van veiligheid. Zowel voor uw medewerkers als voor uw persoonlijke bezittingen;
  • U weet precies wie waar was en wanneer;
  • Flexibel door de toegangsautorisatie;
  • Raakt de toegangsdrager zoals een pas of druppel verloren? Dan hoeven de sloten niet vervangen te worden;
  • Een pas, druppel of andere toegangsdrager kan gebruikt worden voor meerdere deuren of toepassingen;
  • Biedt de mogelijkheid om de tijdsregistratie van medewerkers bij te houden.

Toegangscontrole systeem Amsterdam

Zoekt u naar een toegangscontrole systeem in Amsterdam? Wij helpen u graag met een professioneel toegangscontrole systeem dat volledig naar wens werkt. Paslezers, vingerafdruk scanners en oogscanners. Alles is mogelijk. Door middel van paslezers kan er ook toegang worden verleend aan bepaalde personen voor specifieke ruimtes. Hierbij kunt u de kaart of druppel zien als het toegangsmedium. Iedere pas van een bevoegd persoon is voorzien van een unieke code. Bij de deur installeren wij een lezer die deze pas of druppel afleest. Biedt een bevoegd persoon een geautoriseerde pas aan? Alleen dan werkt het slot van de deur. Als de pas of druppel onverhoopt kwijtraakt, kan deze uit het systeem worden geprogrammeerd. U hoeft dus geen sloten te vervangen! Dat is wel zo makkelijk.

Neem contact met ons op

Bent u benieuwd naar onze alarm en welke het beste bij u past? Vraag vrijblijvend een offerte aan via onze website. We helpen u graag met het beveiligen van uw huis of bedrijf in Amsterdam. Stuur ons een e-mail naar info@bsec.nl of bel of ons naar 029 – 966 05 05 / 06 – 54 64 58 88.

Vakkundige installatie

Wanneer u een product bij ons aanschaft, bent u ervan verzekerd dat onze professionele monteurs het alarmsysteem vakkundig installeren. Onze professionals installeren zowel grote alarmsystemen voor bedrijven als kleine alarmsystemen voor woningen. Bedraad of draadloos. Zodoende is alles perfect ingesteld en voelt u zich veilig.

Informeer naar de mogelijkheden voor een alarmsysteem bij u thuis.

Domotica systeem

Toegangscontrole systeem Amsterdam

Gecombineerd met camerabeveiliging

U kunt een alarmsysteem ook combineren met camerabeveiliging voor thuis. Bijvoorbeeld door te kiezen voor Domotica. Dit is meer dan alleen een huisautomatiseringsproduct met huisbeveiliging. U kunt uw draadloze bewakingscamera’s samen met uw alarmsysteem koppelen aan het Domotica systeem.

Vraag een offerte aan voor een alarmsysteem

Bent u erg benieuwd naar onze alarmsystemen voor bij u thuis? Bij ons vindt u het beste alarmsysteem, eventueel inclusief camerabeveiliging en toegangscontrole. Mail of bel gerust voor een afspraak en een offerte op maat. U kunt al onze beveiligingsproducten online bekijken en zelfs direct bestellen in onze webwinkel.

Voor de installatie komt er een specialist bij u thuis die u vervolgens ook alles uit zal leggen. Neem bij interesse gerust contact op en vraag meer informatie aan.

Alle alarmsystemen voor thuis zijn ook te installeren voor uw bedrijf.

Veelgestelde vragen

Waarom kiezen voor B-sec?

Wij van B-sec zijn dé expert in beveilingsproducten, installatie en service. Bovendien hebben we jarenlange ervaring in het vak en bieden we producten van de meest hoogstaande kwaliteit. Door voor ons te kiezen, kiest u voor 100% betrouwbaarheid en voor uw eigen veiligheid. Neem voor mee informatie contact met ons op.

Waarom moet ik een alarmsysteem voor thuis aanschaffen?

Dit systeem zorgt ervoor dat uw huis altijd een veilige thuishaven is, ook als u niet thuis bent. Bovendien blijkt uit een onderzoek uit 2017 dat er in Nederland iedere 10 minuten een inbraak plaatsvindt. Door een alarmsysteem te installeren verkleint u de kans op een inbraak aanzienlijk. Neem contact op, dan vertellen we u meer over het belang van een inbraakalarm.

Welke soorten alarmsystemen bestaan er?

Wij van B-sec maken onderscheid tussen een draadloos en een bedraad alarmsysteem. Welk systeem voor u het meest geschikt is, is afhankelijk van uw wensen. Zo is een draadloos systeem makkelijk te installeren, terwijl de aansluitkosten van een bedraad systeem meer geld en tijd kost. Beide systemen bieden veel mogelijkheden. Neem contact op voor meer informatie.

Moet ik het alarmsysteem zelf installeren?

Schaft u een alarmsysteem voor thuis bij ons aan? Dan heeft u zelf geen omkijken naar de installatie. Onze professionele monteurs installeren het systeem op vakkundige wijze voor u. Welk systeem u ook heeft. Meer weten? Neem gerust contact op.