Draadloze alarminstallatie | Amsterdam | Purmerend

Draadloze alarminstallatie – Amsterdam | Purmerend

Voor een draadloze alarminstallatie in Amsterdam of Purmerend bent u bij ons aan het juiste adres. Bij een draadloze alarminstallatie vallen de installatiekosten over het algemeen wat lager uit ten opzichte van bedrade alarmsystemen. Er is namelijk minder draad dat weggewerkt moet worden in de muren van uw pand. Bedraad of draadloos; het principe van een alarminstallatie blijft hetzelfde en dat is waarschuwen en/of beveiligen. Het onderhoud van een draadloze alarminstallatie is echter wel van serieus belang. Draadloos betekent dat er géén aansluiting op elektriciteit is.

Draadloze alarminstallatie Amsterdam

Draadloze alarminstallatie in Amsterdam nodig? Een draadloze alarminstallatie professioneel installeren door een specialist op het gebied van draadloze alarminstallaties hoeft echt niet duur te zijn. B-sec heeft alle ontwikkelingen in beveiliging en bewaking zeer goed gevolgd. Onze jarenlange ervaring met het installeren van zowel de gewone als de draadloze alarminstallatie geeft ons een voorsprong op degenen die niet bekend zijn met deze materie. Door snel en effectief te werken met oog voor de te beveiligen ruimten, kunnen wij u een goede prijs-kwaliteitsverhouding garanderen die ook in verhouding staat tot de kwaliteit en de service die wij verlenen. Wij werken uitsluitend met kwaliteitsproducten als: Satel, Versa, Integra en Micra.

Draadloze alarminstallatie | Amsterdam | Purmerend

Draadloze alarminstallatie Purmerend

Draadloze alarminstallatie nodig in Purmerend? Bij S-Sec bent u aan het juiste adres! Tegenwoordig is er steeds meer vraag naar een draadloze alarminstallatie voor woningen, vakantiehuisjes en bedrijven. Een alarminstallatie koopt u niet zomaar. Laat uw draadloze alarminstallatie installeren door B-Sec, een expert met jarenlange ervaring. We maken gebruik van kwaliteitsproducten en bieden een uitstekende service aan al onze klanten.

Neem contact met ons op

Bent u benieuwd naar onze alarm en welke het beste bij u past? Vraag vrijblijvend een offerte aan via onze website. We helpen u graag met het beveiligen van uw huis of bedrijf in Amsterdam. Stuur ons een e-mail naar info@bsec.nl of bel of ons naar 029 – 966 05 05 / 06 – 54 64 58 88.

satel-merk-alarmsystemen

Vakkundige installatie

Wanneer u een product bij ons aanschaft, bent u ervan verzekerd dat onze professionele monteurs het alarmsysteem vakkundig installeren. Onze professionals installeren zowel grote alarmsystemen voor bedrijven als kleine alarmsystemen voor woningen. Bedraad of draadloos. Zodoende is alles perfect ingesteld en voelt u zich veilig.

Informeer naar de mogelijkheden voor een alarmsysteem bij u thuis.

Domotica systeem

domotica systeem fibaro

Gecombineerd met camerabeveiliging

U kunt een alarmsysteem ook combineren met camerabeveiliging voor thuis. Bijvoorbeeld door te kiezen voor Domotica. Dit is meer dan alleen een huisautomatiseringsproduct met huisbeveiliging. U kunt uw draadloze bewakingscamera’s samen met uw alarmsysteem koppelen aan het Domotica systeem.

Vraag een offerte aan voor een alarmsysteem

Bent u erg benieuwd naar onze alarmsystemen voor bij u thuis? Bij ons vindt u het beste alarmsysteem, eventueel inclusief camerabeveiliging en toegangscontrole. Mail of bel gerust voor een afspraak en een offerte op maat. U kunt al onze beveiligingsproducten online bekijken en zelfs direct bestellen in onze webwinkel.

Voor de installatie komt er een specialist bij u thuis die u vervolgens ook alles uit zal leggen. Neem bij interesse gerust contact op en vraag meer informatie aan.

Alle alarmsystemen voor thuis zijn ook te installeren voor uw bedrijf.

Veelgestelde vragen

Waarom kiezen voor B-sec?

Wij van B-sec zijn dé expert in beveilingsproducten, installatie en service. Bovendien hebben we jarenlange ervaring in het vak en bieden we producten van de meest hoogstaande kwaliteit. Door voor ons te kiezen, kiest u voor 100% betrouwbaarheid en voor uw eigen veiligheid. Neem voor mee informatie contact met ons op.

Waarom moet ik een alarmsysteem voor thuis aanschaffen?

Dit systeem zorgt ervoor dat uw huis altijd een veilige thuishaven is, ook als u niet thuis bent. Bovendien blijkt uit een onderzoek uit 2017 dat er in Nederland iedere 10 minuten een inbraak plaatsvindt. Door een alarmsysteem te installeren verkleint u de kans op een inbraak aanzienlijk. Neem contact op, dan vertellen we u meer over het belang van een inbraakalarm.

Welke soorten alarmsystemen bestaan er?

Wij van B-sec maken onderscheid tussen een draadloos en een bedraad alarmsysteem. Welk systeem voor u het meest geschikt is, is afhankelijk van uw wensen. Zo is een draadloos systeem makkelijk te installeren, terwijl de aansluitkosten van een bedraad systeem meer geld en tijd kost. Beide systemen bieden veel mogelijkheden. Neem contact op voor meer informatie.

Moet ik het alarmsysteem zelf installeren?

Schaft u een alarmsysteem voor thuis bij ons aan? Dan heeft u zelf geen omkijken naar de installatie. Onze professionele monteurs installeren het systeem op vakkundige wijze voor u. Welk systeem u ook heeft. Meer weten? Neem gerust contact op.