Beveiliging installatiebedrijf | Amsterdam | Purmerend

Beveiliging installatiebedrijf – Amsterdam | Purmerend

Zoekt u een beveiliging installatiebedrijf in Amsterdam of Purmerend? Dankzij de kennis en het vakmanschap van B-Sec, met ruim 25 jaar ervaring en meegaand in de nieuwste technieken kunt u met een gerust hart uw huis achterlaten met een beveiliging van B-Sec. U kunt geen beter beveiliging installatiebedrijf treffen voor de modernste Cctv camera- en alarmsystemen, tevens leveren wij toegangscontrole en aandrijvingen voor uw hek en garage.

Beveiliging installatiebedrijf Amsterdam

Bent u op zoek naar een beveiliging installatiebedrijf in Amsterdam? Bij B-Sec bent u aan het juiste adres. Elke 11 minuten vindt er in Nederland een inbraak plaats. Bij een huis dat niet goed beveiligd is, kan een inbreker in gemiddeld 30 seconden binnendringen. Hoe voorkomt u dat? Met ons beveiligingssysteem van hoge kwaliteit! Een betrouwbaar alarm- en camerasysteem is van belang, zodat u met een gerust hart van huis of naar bed kunt gaan. Bekijk op onze website wat we te bieden hebben voor uw woning en situatie of vraag vrijblijvend advies aan voor advies op maat.

Beveiliging installatiebedrijf Purmerend

Zoekt u een beveiliging installatiebedrijf in Purmerend? B-Sec is gespecialiseerd in het beveiligen van uw woning of bedrijf. De beste manier om inbrekers af te schrikken is met een gecertificeerd alarmsysteem. Onze alarmsystemen waken over uw woning, familie en bezittingen. Kies zelf welke componenten u aansluit op het alarmsysteem. Via de app bedient u het systeem op afstand. De meldkamer schakelt indien nodig de hulpdiensten in.

Neem contact met ons op

Bent u benieuwd naar onze alarm en welke het beste bij u past? Vraag vrijblijvend een offerte aan via onze website. We helpen u graag met het beveiligen van uw huis of bedrijf in Amsterdam. Stuur ons een e-mail naar info@bsec.nl of bel of ons naar  06 – 54 64 58 88.

Vakkundige installatie

Wanneer u een product bij ons aanschaft, bent u ervan verzekerd dat onze professionele monteurs het alarmsysteem vakkundig installeren. Onze professionals installeren zowel grote alarmsystemen voor bedrijven als kleine alarmsystemen voor woningen. Bedraad of draadloos. Zodoende is alles perfect ingesteld en voelt u zich veilig.

Informeer naar de mogelijkheden voor een alarmsysteem bij u thuis.

Domotica systeem

Beveiliging installatiebedrijf | Amsterdam | Purmerend

Gecombineerd met camerabeveiliging

U kunt een alarmsysteem ook combineren met camerabeveiliging voor thuis. Bijvoorbeeld door te kiezen voor Domotica. Dit is meer dan alleen een huisautomatiseringsproduct met huisbeveiliging. U kunt uw draadloze bewakingscamera’s samen met uw alarmsysteem koppelen aan het Domotica systeem.

Vraag een offerte aan voor een alarmsysteem

Bent u erg benieuwd naar onze alarmsystemen voor bij u thuis? Bij ons vindt u het beste alarmsysteem, eventueel inclusief camerabeveiliging en toegangscontrole. Mail of bel gerust voor een afspraak en een offerte op maat. U kunt al onze beveiligingsproducten online bekijken en zelfs direct bestellen in onze webwinkel.

Voor de installatie komt er een specialist bij u thuis die u vervolgens ook alles uit zal leggen. Neem bij interesse gerust contact op en vraag meer informatie aan.

Alle alarmsystemen voor thuis zijn ook te installeren voor uw bedrijf.

Veelgestelde vragen

Waarom kiezen voor B-sec?

Wij van B-sec zijn dé expert in beveilingsproducten, installatie en service. Bovendien hebben we jarenlange ervaring in het vak en bieden we producten van de meest hoogstaande kwaliteit. Door voor ons te kiezen, kiest u voor 100% betrouwbaarheid en voor uw eigen veiligheid. Neem voor mee informatie contact met ons op.

Waarom moet ik een alarmsysteem voor thuis aanschaffen?

Dit systeem zorgt ervoor dat uw huis altijd een veilige thuishaven is, ook als u niet thuis bent. Bovendien blijkt uit een onderzoek uit 2017 dat er in Nederland iedere 10 minuten een inbraak plaatsvindt. Door een alarmsysteem te installeren verkleint u de kans op een inbraak aanzienlijk. Neem contact op, dan vertellen we u meer over het belang van een inbraakalarm.

Welke soorten alarmsystemen bestaan er?

Wij van B-sec maken onderscheid tussen een draadloos en een bedraad alarmsysteem. Welk systeem voor u het meest geschikt is, is afhankelijk van uw wensen. Zo is een draadloos systeem makkelijk te installeren, terwijl de aansluitkosten van een bedraad systeem meer geld en tijd kost. Beide systemen bieden veel mogelijkheden. Neem contact op voor meer informatie.

Moet ik het alarmsysteem zelf installeren?

Schaft u een alarmsysteem voor thuis bij ons aan? Dan heeft u zelf geen omkijken naar de installatie. Onze professionele monteurs installeren het systeem op vakkundige wijze voor u. Welk systeem u ook heeft. Meer weten? Neem gerust contact op.